Shiatsu behandelingen Korbeek-lo

Mijn naam is Sara en ik woon in Korbeek-lo waar ik Shiatsu behandelingen geef.

Hallo iedereen,


 

Mijn naam is Sara en ik woon in Korbeek-lo waar ik Shiatsu behandelingen geef:

 

Wat is Shiatsu:

Stress en negatieve gedachten kunnen de doorstroming van energie in ons lichaam blokkeren. Hierdoor kunnen er lichamelijke en/of psychische klachten ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn, last van nek en schouders, rugpijn,... Tijdens een Shiatsu behandeling ga ik voelen waar er eventueel een blokkade zit en probeer ik de energie weer beter te laten stromen. Shiatsu is afkomstig uit het oosten en is een soort van massage die over de kleding heen gegeven wordt. Je kan het een beetje vergelijken met acupunctuur maar in plaats van naalden gebruik ik mijn duimen en handpalmen. Door druk te geven op verschillende punten van het lichaam, wordt je energie terug aangevuld en kunnen eventuele lichamelijke en/of psychische klachten verlicht worden.

 

Voor wie:

  • Je hebt een depressie of een burn out
  • Je hebt stress en ervaart hierdoor lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, last van nek en schouders, rugpijn, maagklachten, slapeloosheid, verminderde concentratie, constipatie,...
  • Je hebt vermoeidheidsklachten en je wil je terug fit en energiek voelen
  • Je bent perfect gezond en je wil dit zo behouden

 

Prijs:

Valentijnsactie van 14/2 tem 23/2: 20 euro voor een behandeling

Reserveren kan online via mijn website https://roze-vlinder.be/online-reserveren/ of telefonisch op het nummer 0494/85.54.18 (beschikbaar tussen 17u en 22u)

Prijs 20€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie