BABY'sIN(ter)ACTIE beweegmomentje op zondag

Wil je met je baby tot spel en beweging komen ?
Wil je meer leren over de ontwikkeling van je kind ?
Wil je een fijn, kwaliteitsvol , interactief bewegingsmomentje met je baby of peuter hebben als ouder, grootouder of misschien zelfs meter of peter ?

Als bodymaptrainers gaan Brenda (KidsKiné) & Cindy (Alas snoezel & massageruimte voor baby's en peuters ) met jou en je kleine schat aan de slag om op een speelse manier hun ontwikkeling te stimuleren en te bewegen.

In 3 groepjes , naargelang de ontwikkelingsfase, gaan we 45min. bewust met jullie kind spelen, bewegen en in interactie.
Om 14u. starten we met de baby's die nog nood hebben om veilig dicht bij mama of papa te zijn, gevoeld en begeleid te worden. Zij zijn onze VOELERTJES.
Om 15u starten we met de baby's die klaar zijn om de wereld rondom zich te gaan verkennen. Zij gaan rollen, zich opduwen, zitten, sluipen,... Zij zijn onze kleine ONTDEKKERS.
Om 16u starten we met onze AVONTURIERS. Onze peuters die het gevoel hebben dat ze de wereld aankunnen, zij gaan gaan kruipen, misschien al stappen en willen zelf alles doen en kunnen.

Omdat kalenderleeftijd niet alles zegt over de ontwikkeling van je kind, kiezen we bewust om onze groepen te verdelen naargelang de ontwikkelingsfasen van het kind. De ontwikkelingsleeftijd doorloopt een aantal fasen die de natuur voorzien heeft en die belangrijk zijn om op een niet-geforceerde manier te laten integreren. En hoe kan dit beter dan spelenderwijs ?

Elk kind is uniek en volgt zijn/haar tempo, als hij/zij maar de kans krijgt om voldoende te bewegen en te spelen .
spelen = bewegen = leren

meer info en inschrijven kan via [email protected]">alaslier.be">[email protected] of
 https://www.facebook.com/alassnoezelruimte/ ;
€25/beweegmomentje of
€100 voor 5 beurtenkaart 

14/1, 28/1, 4/2, 25/2, 3/3, 17/3, 21/4, 5/5, 26/5, 9/6, 23/6/2024

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie