Ontdek de Authentieke Italiaanse Smaak bij Peppino Pazzo Haacht

🍕 Italiaanse Verfijnde Pizza's & Meer 🍕

Welkom bij Peppino Pazzo Haacht, dé bestemming voor liefhebbers van de Italiaanse keuken! Bij ons draait alles om de pure smaak van Italië. Onze gerechten worden bereid met de beste Italiaanse ingrediënten, zodat u de echte Italiaanse ervaring kunt proeven.

🍷 Een Uitgebreide Selectie Italiaanse en Wereldwijnen 🍷

Bij ons kunt u genieten van een gevarieerde selectie Italiaanse en wereldwijnen die perfect passen bij onze gerechten. Laat onze sommelier u adviseren en ontdek de perfecte wijn-spijscombinatie voor uw maaltijd.

🍽️ Meer dan alleen Pizza 🍽️

Naast onze heerlijke pizza's bieden wij ook een scala aan Italiaanse antipasto's en verrukkelijke pasta's. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils, of u nu in de stemming bent voor iets lichts of juist een stevige maaltijd.

🍽️ Italiaanse Verrasings Degustatie Menu op de 1ste maandag van de maand 🍽️

Mis onze Italiaanse Verrasings Degustatie Menu niet, een ervaring die u niet mag missen! Op de 1ste maandag van de maand veranderen we van een pizzeria in een restaurant, waarbij onze chef-kok u trakteert op een culinaire reis door Italië.

🏡 Levering in de Regio 🏡

Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem! Wij bezorgen onze heerlijke pizza's en gerechten in Haacht, Wespelaar, Wakkerzeel, Keerbergen, Boortmeerbeek, Tremelo, Werchter, Tildonk, Rotselaar, Muizen, Herent, Schriek, Grasheide, Putte, en Kampenhout.

Kom snel langs en laat uw smaakpapillen verwennen door de authentieke smaken van Italië. Bij Peppino Pazzo Haacht bent u altijd welkom!

Tot snel, Fabio & Het Peppino Pazzo Team 🇮🇹

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie