Verse Vis

Verse vis

Elke dag kan u verse vis bij ons verwachten. Gaande van kabeljauw tot een lekker stukje zalm of een heerlijke zeetong. Of u nu een verse vis zoekt om zelf te bereiden of u bent op zoek naar een gemakkelijk kant-en-klaar visgerecht, bij ons vindt u een ruime keuze.

Vers gevangen vis rechtstreeks uit de Noordzee

Onze vers gevangen vis levert u een pure smaak die u op weinig andere plaatsen kan vinden. Op die manier kan u er dus op rekenen dat we in onze viswinkel te Zeebrugge stuk voor stuk werken met kwalitatieve producten dat ons team bovendien met de grootste zorg behandelt. Door onze jarenlange ervaring in de vissector is het daarenboven een certitude dat u bij ons dagverse kan bestellen. Voor verse vis van Vlaamse bodem is ons pakhuis de ultieme keuze. Verse vis online kopen dat gegarandeerd met lof wordt onthaald bij uw publiek? Ons team staat u graag met raad en daad bij!

Koop uw verse, kwaliteitsvolle vis nu online

Bij ons pakhuis zijn we gespecialiseerd in het fileren van allerlei soorten vis. Vis kopen bij ons, dat is verse vis kopen bij een team vol expertise, die de fijnste technieken hanteren. Hierdoor krijgt u een graatloze visfilet, maar behoudt deze tegelijk nog steeds zijn mooie textuur. Op die manier geniet u van ons kwalitatief aanbod aan verse vis op verschillende wijzen.

Dagverse vis bestellen op allerlei manieren

Onze eigen visgerechten bevelen we u maar al te graag warm aan. Deze zijn een samenstelling van onze eigen bereide vissen met een gezonde mix van allerlei groenten en nog wat lekkers. Neem het van ons aan dat een goede visschotel, vissoepje of smakelijke bouillabaisse ongetwijfeld een succesmaaltijd vormt. Wilt u het compleet maken en bent u ook nog op zoek naar een passend voorgerecht? Ook onze heerlijke garnaalkroketten zijn een ideale keuze.

Bestel uw verse vis eenvoudig online

Wij zijn er zeker van dat wij u dé ideale verse vis kunnen presenteren die van uw gerecht een topper kunnen maken. Voor meer info kan u ons steeds bellen op het nummer 0465/00.14.96. Wilt u graag onze verse vis met uw eigen ogen komen bekijken alvorens te bestellen? Kom gerust langs in onze winkel te Zeebrugge. Ons team heet u van harte welkom!

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie