Strak tuinhuis MALUWI -Aluminium in diverse standaard maten verkrijgbaar

Nieuw goedkoop modern tuinhuis Maluwi te koop.

Inbegrepen:

Omschrijving:

De Maluwi is uniek door zijn prachtige combinatie van hout en aluminium en integreert zich hierdoor gemakkelijk in elke tuin en elke stijl. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als overdekt terras, poolhouse, carport en zoveel meer. Een aluminium modulair systeem dat jij volledig personaliseert tot jouw ideale buitenruimte. Een strak design waarbij kwaliteit  en esthetiek centraal staat. Laat je creativiteit  de vrije loop, de keuze van functionaliteit is volledig aan jou.

Qua houtsoorten gebruiken we thermowood vuren of thermowood ayous omdat dit hout een verhittingsproces ondergaat waardoor het erg vormvast en minder gevoelig wordt voor vocht, schimmels en weersinvloeden. Kies je liever voor hardhout? Padouk is een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West Afrika (duurzaamheidsklaas I) die geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert. Een duurzame investering waar je jarenlang zorgeloos kan van genieten.

ESTHETIEK STAAT CENTRAAL

De unieke combinatie tussen hout en aluminium zorgt voor een hedendaags design dat perfect past bij zowel klassiek, moderne en hedendaagse woningen. In de conceptfase werd er zeer veel aandacht besteed aan de esthetiek en het design van het product. De aluminium profielen zijn zo ontworpen dat de bevestigingsonderdelen zoals de voetverankering en de waterafvoer na montage niet meer zichtbaar zijn, enkel onderaan de paal zijn er 4 kleine inox schroeven zichtbaar. Ook de panelen worden onderling aan elkaar vastgemaakt zonder dat ook maar één schroef zichtbaar is.

Prijs 0€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie